Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση Αργύρη Οικονόμου και Γιώργου Τσουκαλά στο Δημαρχείο Ελευσίνας - Συμφωνία Πολιτών
16680
post-template-default,single,single-post,postid-16680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση Αργύρη Οικονόμου και Γιώργου Τσουκαλά στο Δημαρχείο Ελευσίνας

Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση Αργύρη Οικονόμου και Γιώργου Τσουκαλά στο Δημαρχείο Ελευσίνας

Το πρωί της Παρασκευής 31/5 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας συνάντηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου, Αργύρη Οικονόμου με τον Δήμαρχο, Γιώργο Τσουκαλά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών και διαπιστώθηκε η αξιοπρεπής στάση και των δύο αυτοδιοικητικών συνδυασμών που εκπροσωπούσαν οι συνομιλούντες.

Ο κ.Οικονόμου προσκάλεσε τον κ.Τσουκαλά να συνδράμει στην προετοιμασία ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, κυρίως προς όφελος των δημοτών, η οποία ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Ειδικότερα ο κ.Οικονόμου ζήτησε να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ούτως ώστε με την ανάληψη των καθηκόντων του να είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν ομαλά όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου αλλά και οι σχολικές μονάδες.

Πέραν αυτών, αιτήθηκε ενημέρωσης σχετικά με την προετοιμασία των εκδηλώσεων των Αισχυλείων αλλά και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.

Επιπλέον ζήτησε αναλυτική έγγραφη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην υλοποίηση έργων και συμβάσεων του Δήμου, σε θέματα που αφορούν στον προϋπολογισμό αυτού αλλά και σχετικά με τα έργα που βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης, όπως να λάβει γνώση για όλες τις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, που αφορούν στον Δήμο πριν την έναρξη της θητείας του.